Casual plašč Woolly x2

129,00 169,00  Vključno z DDV

Izberi možnosti

Casual plašč Woolly je izjemno toplo in elegantno oblačilo za vašega psa. Za elegantne in tople sprehode v mrzlem suhem in zasneženem zimskem vremenu!

Zunanji del je izdelan iz 100% runske volne.

Podloga je iz izjemno mehkega blaga, ki bo vašega psa prijetno ogrela.

Krojen je tako, da se psu odlično prilega, vendar ne omejuje njegovega gibanja. Ovratnik je ravno prav visok, da pokrije celoten vrat in pri tem ne ovira ovratnice in povodca. Plašču sta priložena 2 snemljiva pasova, ki ju po potrebi enostavno zamenjate. Dodatni pas na trebuhu pritrdi plašč na mestu, medtem ko pes teče in se igra. Na pasu za zapenjanje je z dvojnim šivom kakovostnega sukanca, z namenom ojačitve in daljše življenjske dobe, našit visokokakovostni ježek –  Velcro, ki je primeren za pogosto odpiranje in zapiranje (cca. 10.000 ponovitev. Zadaj na notranji strani jakne je priročna zanka za obešanje. Dodani odsevni detajli 3M ScotchliteTM, ki so zasnovani za izboljšanje vidljivosti pri šibki svetlobi in v nočnem času, omogočajo varnem sprehod tudi v večernih urah.

Nega tkanine

Operite na 0⁰C v mrzli vodi v pralnem stroju. Pred pranjem zaprite ježka! Sušite brez centrifuge in ne v sušilnem stroju, ampak naravno na zraku! Če madeži med pranjem ne izginejo, lahko oblačilo kemično očistite.

Runska volna zunanja tkanina: 100% runska volna

Lastnosti materiala:

zaščita pred hlajenjem – telo ščiti pred izgubo toplote pri nizkih temperaturah

Wellnes flis, notranja tkanina: 100% Poliester

Lastnosti materiala:

 • izjemno mehak
 • ščiti pred izgubo toplote pri nizkih temperaturah
 • vzdržuje optimalno ravnovesje telesne temperature
 • se hitro suši

Plašč je primeren za mrzlo suho in sneženo zimsko vreme.

Zima

Nosite ga kot samostojno oblačilo v suhem ali sneženem zimskem vremenu.
V hladnejšem vremenu kombinirajte z vsemi GL design majicami ali spodnjim perilom.

Najlažje izmerite obseg prsi (A) in dolžino hrbta (B) vašega psa z merskim trakom ali šiviljskim metrom. Prosimo upoštevajte, da lahko namesto šiviljskega metra, preprosto izmerite psa s trakom ali vrvico in nato izmerite trak ob navadnem metru ali ravnilu.

Obseg prsi (A): izmerite obseg prsi na najširšem delu, za sprednjimi nogami.

Dolžina hrbta (B): izmerite dolžino hrbta od konca vrata oz. začetka hrbta do začetka repa ( če ga privzdignete, vidite kje se začne). Zelo pomembno je, da ima pes glavo čim bolj pokonci, da NE dodate meritvi tudi vrata!

Niste prepričani katera velikost je prava? Pošljite nam mere (okrog prsi A in dolžino hrbta B) ter pripišite še težo in starost in mi bomo izbrali pravo velikost za vašega psa.

Casual plašč Woolly x2

   Potrebujete odprtino za oprsnico?

   Vnesite mero (v cm) od začetka hrbta do začetka D rinke na oprsnici. Zelo pomembno je, da ima pes glavo čim bolj pokončno, da NE zajamete pri meritvi tudi vratu.

   Cena izdelka

   Cena dodatkov

   Skupna cena

   Mnenja

   Zaenkrat še ni mnenj.

   Bodi prvi ocenjevalec “Casual plašč Woolly x2”