Cozy plašč

80,00 119,00  Vključno z DDV

Izberi možnosti

Cozy plašč bo poskrbel za tople sprehode v suhem vremenu ter ležerne in mehke dremeže na domačem ležišču.

Narejen je iz dvojne plasti izjemno mehke tkanine Wellness flis.

Krojen je tako, da psa maksimalno pokriva ter se mu popolnoma prilega, primeren pas pa zagotavlja neovirano gibanje in stabilnost. Dodan ima mehak visok ovratnik, da bo vašemu ljubljencu kar se da toplo. Na pasu se nahaja sprimni trak – ježek (primeren za pogosto odpiranje in zapiranje – cca. 10. 000 ponovitev), ki je prišit z dvojnim šivom kakovostnega sukanca z namenom ojačitve in daljše življenjske dobe. Na zadnji strani plašča notranje strani je priročna zanka za obešanje.

Nega tkanine

Operite z blagim detergentom pri 30 ° v pralnem stroju. Pred pranjem zaprite ježka! Ne uporabljajte mehčalca za tkanine. Centrifugirajte z nizko hitrostjo (800 vrt / min). Ne sušite oblačila v sušilnem stroju, samo obesite, da se posuši na zraku. Po potrebi, lahko oblačilo likate na nizki temperaturi. Če madeži med pranjem ne izginejo, lahko oblačilo kemično očistite.

Wellnes flis, zunanja in notranja tkanina: 100% Poliester

Latnosti materiala:

 • izjemno mehak
 • ščiti pred izgubo toplote pri nizkih temperaturah
 • vzdržuje optimalno ravnovesje telesne temperature
 • se hitro suši

Čudovito se bo izkazal kot samostojno oblačilo v suhem hladnem vremenu ali za ležerne in mehke dremeže na domačem ležišču.

Pomlad

Suho hladno vreme

Jeseni

Nosite ga kot samostojno oblačilo v suhih hladnejših dneh ali ga uporabite doma za nošenje v prostem času.

Zima

Nosite ga kot samostojno oblačilo v suhih hladnejših dneh ali pa ga kombinirajte s katero koli majico ali spodnjim perilom za bolj tople sprehode.

Uporabite ga doma za nošenje v prostem času.

Najlažje izmerite obseg prsi (A) in dolžino hrbta (B) vašega psa z merskim trakom ali šiviljskim metrom. Prosimo upoštevajte, da lahko namesto šiviljskega metra, preprosto izmerite psa s trakom ali vrvico in nato izmerite trak ob navadnem metru ali ravnilu.

Obseg prsi (A): izmerite obseg prsi na najširšem delu, za sprednjimi nogami.

Dolžina hrbta (B): izmerite dolžino hrbta od konca vrata oz. začetka hrbta do začetka repa ( če ga privzdignete, vidite kje se začne). Zelo pomembno je, da ima pes glavo čim bolj pokonci, da NE dodate meritvi tudi vrata!

Niste prepričani katera velikost je prava? Pošljite nam mere (okrog prsi A in dolžino hrbta B) ter pripišite še težo in starost in mi bomo izbrali pravo velikost za vašega psa.

Cozy plašč

   Cena izdelka

   Cena dodatkov

   Skupna cena

   Mnenja

   Zaenkrat še ni mnenj.

   Bodi prvi ocenjevalec “Cozy plašč”