Ovale prevleka

129,00 209,00  Vključno z DDV

Izberi možnosti

GL design prevleka Ovale je odlična in enostavna rešitev za osvežen nov izgled vaše sedanje postelje Ovale.

Prevleka je narejena iz vodoodbojne, mehke, hišnim ljubljenčkom prijazne mikrofibre (PET FRIENDLY) in vodoodpornega dna.

Nega tkanine

Operite z blagim detergentom pri 30 ° v pralnem stroju. Ne uporabljajte mehčalca za tkanine. Ne sušite v sušilnem stroju, samo obesite, da se posuši na zraku. Po potrebi, lahko likate na nizki temperaturi. Če madeži med pranjem ne izginejo, lahko kemično očistite.

Dlake hišnih ljubljenčkov: Z valjčkom ali krpo odstranite živalsko dlako. Če so dlake hišnih ljubljenčkov ali madeži od blata, jih navlažite in pobrišite s papirnato brisačo in pustite tkanino, da se posuši.

Tekoči madeži: Tekoč madež nežno popivnajte z vpojnim materialom. Preostalo vlago odstranite, tako da območje nežno pobrišete s suhim materialom (bombažna krpa, papirnata brisačka itd.). Če je madež zaradi polite tekočine še vedno prisoten, ga odstranite z namiljeno krpo. Pri tem pazite, da madeža ne razmažete. Namiljeno krpo po vsakem drgnjenju očistite, da preprečite širjenje madeža.

Trdi delci: Zelo previdno odstranite odvečno umazanijo in pazite, da je ne razširite. Trde delce odstranite s tkanine s pomočjo mehke lopatice. Prah odstranite s sesalnikom oziroma mehko krtačko. Preostalo umazanijo odstranite, tako da jo s krožnimi gibi brišete z namiljeno krpo.

Kemični svinčnik in drugi težavni madeži: Čisto krpo navlažite z vodo, v katero ste dali belo milo. Nežno drgnite po madežu, da izgine. Z vlažno krpo do konca očistite površino, nato pustite, da se tkanina posuši. Za čiščenje ne smete uporabljati topil na alkoholni, naftni oziroma bazni osnovi. Po čiščenju tkanino posušite z mrzlim zrakom iz sušilnika za lase. Izvajajte široke krožne gibe. Tkanino lahko tudi pustite, da se posuši na zraku. Po sušenju poškodovana in napačno obrnjena vlakna popravite z mehko krtačko.

  Prevleka zgornja tkanina: 100% poliester

Lastnosti materiala:

  • hišnim ljubljenčkom prijazna tkanina (PET FRIENDLY), ki omogoča enostavno odstranjevanje živalske dlake, hkrati pa preprečujejo, da bi ta prodrla v tkanino.
  • vodoodbojnost – tkanina prekrita s posebnim zaščitnim premazom, ki tvori vodoodbojno plast, ki preprečuje hitro pronicanje tekočine, zato lahko tekoče madeže nežno popivnate z vpojnim materialom
  • visoko odporna na drgnjenja – število drgnjenj 90.000 – 100.000 [ISO 12947-2], piling 4[ISO 12945-2]
  • obstojnost barve – na drgnjenje (suho) 4-5 [ISO 105-X12], na drgnjenje (mokro) 4-5 [ISO-X12]
  • odlično prenaša izpostavljenost sonči svetlobi – barvna obstojnost na svetlobo 4-5 [ISO 105-B02]
  • vnetljivost – ni vnetljiva, npr. cigareti, ipd.
  • ne vsebuje azo barvil, in barvil, ki bi povzročale alergije

Prevleka, dno tkanina: 100% Poliester

Lastnosti materiala:

  • vodoodporen

Blazina tkanina: 100% poliester

Lastnosti materiala:

  • hitro sušenje
  • elastičnost

Ovale prevleka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ovale prevleka”