Jumpsuit Bamboo

65,00 85,00  Vključno z DDV

Izberi možnosti

Jumpsuit Bamboo bo zagotovo tisti kos oblačila, ki ga bo vaš 4nožni družinski član z veseljem uporabljam za udobno poležavanje doma ali kot samostojno oblačilo v hladnejšem suhem vremenu in kot spodnje perilo pod jakno, dežnim plaščem ali zimskim plaščem.

Zaradi čudovito mehkega, elastičnega materiala, mešanice bambusa z bombažem, ga boste z lahkoto in hitro oblekli ter slekli.

Krojen je tako, da se psu popolnoma prilega in mu zagotavlja neomejeno gibanje. Na jumpsuit so prišiti še varnostni odsevni elementi priznane blagovne znamke 3M ScotchliteTM, tako, da je sprehod tudi v večernih urah varen. Na zadnji strani notranje strani je priročna zanka za obešanje.

Nega tkanine

Operite z blagim detergentom pri 30 ° v pralnem stroju. Ne uporabljajte mehčalca za tkanine. Centrifugirajte z nizko hitrostjo (800 vrt / min). Ne sušite oblačila v sušilnem stroju, samo obesite, da se posuši na zraku. Po potrebi, lahko oblačilo likate na nizki temperaturi. Če madeži med pranjem ne izginejo, lahko oblačilo kemično očistite.

Mešanica bambusa z bombažem: 28% bombaž, 68% bambus, 4% elastan

Latnosti materiala:

 • izjemno mehak in lahek
 • naravno diha
 • odlično absorbira vlago
 • hipoalergen
 • elastičen
 • okolju prijazen material

Čudovito se bo izkazal kot samostojno oblačilo na suhem hladnejšem vremenu ali pod vsemi jaknami, dežnimi plašči in zimskimi plašči.

Uporabite ga v notranjosti za prosti čas in mehko dremež na domači postelji.

Pomlad

Suho hladno vreme

Jeseni

Nosite ga kot samostojno oblačilo v suhih hladnejših dneh pa ga kombinirajte s katero koli jakno ali dežnim plaščem.

Uporabite ga doma za nošenje v prostem času.

Zima

Nosite ga kot samostojno oblačilo v suhih hladnejših dneh pa ga kombinirajte s katero koli jakno, dežnim plaščem ali zimskim plaščem.

Uporabite ga doma za nošenje v prostem času.

Najlažje izmerite obseg prsi (A) in dolžino hrbta (B) vašega psa z merskim trakom ali šiviljskim metrom. Prosimo upoštevajte, da lahko namesto šiviljskega metra, preprosto izmerite psa s trakom ali vrvico in nato izmerite trak ob navadnem metru ali ravnilu.

Obseg prsi (A): izmerite obseg prsi na najširšem delu, za sprednjimi nogami.

Dolžina hrbta (B): izmerite dolžino hrbta od konca vrata oz. začetka hrbta do začetka repa ( če ga privzdignete, vidite kje se začne). Zelo pomembno je, da ima pes glavo čim bolj pokonci, da NE dodate meritvi tudi vrata!

Niste prepričani katera velikost je prava? Pošljite nam mere (okrog prsi A in dolžino hrbta B) ter pripišite še težo in starost in mi bomo izbrali pravo velikost za vašega psa.

Oglejte si video kako najbolj enostavno obleči in sleči GL design jumpsuit?

Jumpsuit Bamboo

   Cena izdelka

   Cena dodatkov

   Skupna cena

   Mnenja

   Zaenkrat še ni mnenj.

   Bodi prvi ocenjevalec “Jumpsuit Bamboo”