Lux kopalni plašč

80,00 119,00  Vključno z DDV

Izberi možnosti

Lux kopalni plašč je “must have” dodatek po kopanju v vseh letnih časih. Zagotavlja udobno in hitro sušenje po kopanju in brisanju z brisačo, ko se vaš pes trese od mraza, ker ni popolnoma suh. Prav tako se bo izkazal za odlično rešitev, ko vas med sprehodi nepričakovano ujame dež.

Brez uporabe glasnega in strašljivega sušilnika za lase omogoča udobno in enostavno sušenje. Po približno 30 minutah, odvisno od velikosti psa, bo vaš pes zaradi visokokakovostnega materiala, ki odlično vpija vlago, popolnoma suh. Kopalni plašč lahko nato slečete in ga obesite na obešalnik za priročno zanko, da se posuši.

Izdelan je iz dveh slojev dvostranskega frotirja, ki hitro vpija prekomerno vlago in odlično zadržuje toploto.

Krojen je tako, da psa maksimalno pokriva ter se mu popolnoma prilega, primeren pas pa zagotavlja neovirano gibanje in stabilnost. Dodan ima mehak visok ovratnik, da bo vašemu ljubljencu kar se da toplo. Na pasu se nahaja sprimni trak – ježek (primeren za pogosto odpiranje in zapiranje – cca. 10. 000 ponovitev), ki je prišit z dvojnim šivom kakovostnega sukanca z namenom ojačitve in daljše življenjske dobe. Na zadnji strani kopalnega plašča notranje strani je priročna zanka za obešanje.

Nega tkanine

Operite z blagim detergentom pri 30 ° v pralnem stroju. Pred pranjem zaprite ježka! Prekomerno doziranje mehčalca zmanjšuje vpojnost materiala, zato svetujemo blago uporabo mehčalca. Lahko ga sušite v sušilnem stroju ali samo obesite, da se posuši na zraku. Po potrebi, lahko oblačilo likate na nizki temperaturi. Če madeži med pranjem ne izginejo, lahko oblačilo kemično očistite.

Dvostranski frotir, zunanja in notranja tkanina: 90 %Bombaž, 10%Poliester

Lastnosti materiala:

 • odlično vpija vlago
 • ščiti pred izgubo toplote
 • se hitro suši

Uporabljate ga lahko tekom celega leta, v vseh letnih časih.

Najlažje izmerite obseg prsi (A) in dolžino hrbta (B) vašega psa z merskim trakom ali šiviljskim metrom. Prosimo upoštevajte, da lahko namesto šiviljskega metra, preprosto izmerite psa s trakom ali vrvico in nato izmerite trak ob navadnem metru ali ravnilu.

Obseg prsi (A): izmerite obseg prsi na najširšem delu, za sprednjimi nogami.

Dolžina hrbta (B): izmerite dolžino hrbta od konca vrata oz. začetka hrbta do začetka repa ( če ga privzdignete, vidite kje se začne). Zelo pomembno je, da ima pes glavo čim bolj pokonci, da NE dodate meritvi tudi vrata!

Niste prepričani katera velikost je prava? Pošljite nam mere (okrog prsi A in dolžino hrbta B) ter pripišite še težo in starost in mi bomo izbrali pravo velikost za vašega psa.

Lux kopalni plašč

   Cena izdelka

   Cena dodatkov

   Skupna cena

   Mnenja

   Zaenkrat še ni mnenj.

   Bodi prvi ocenjevalec “Lux kopalni plašč”