Spodnje perilo Soft

45,00 65,00  Vključno z DDV

Izberi možnosti

Spodnje perilo Soft bo kot nalašč za nošenje v hladnejših dneh pod jakno, dežnim ali zimskim plaščem ter samostojno oblačilo v hladnem suhem vremenu. Prišel bo prav tudi za nošenje v prostem času doma.

Zaradi čudovito mehkega, elastičnega alpine flisa ga boste z lahkoto in hitro oblekli ter slekli.

Krojen je tako, da se psu popolnoma prilega in mu zagotavlja neomejeno gibanje. Na zadnji strani notranje strani je priročna zanka za obešanje. Na spodnje perilo so prišiti še varnostni odsevni elementi priznane blagovne znamke 3M ScotchliteTM, tako, da je sprehod tudi v večernih urah varen.

Nega tkanine

Operite z blagim detergentom pri 30 ° v pralnem stroju. Ne uporabljajte mehčalca za tkanine. Centrifugirajte z nizko hitrostjo (800 vrt / min). Ne sušite oblačila v sušilnem stroju, samo obesite, da se posuši na zraku. Po potrebi, lahko oblačilo likate na nizki temperaturi. Če madeži med pranjem ne izginejo, lahko oblačilo kemično očistite.

Alpine flis tkanina: 30% bombaž, 65% Poliester, 5% elastan

Latnosti materiala:

 • izjemno mehak
 • ščiti pred izgubo toplote pri nizkih temperaturah
 • vzdržuje optimalno ravnovesje telesne temperature
 • se hitro suši
 • elastičen

Čudovito se bo izkazal kot samostojno oblačilo na suhem hladnejšem vremenu ali pod vsemi jaknami, dežnimi plašči in zimskimi plašči. Uporabite ga v notranjosti za prosti čas in mehko dremež na domači postelji.

Pomlad

V hladnejših dneh ga kombinirajte s katero koli jakno ali dežnim plaščem. V suhem hladnem vremenu ga lahko nosite tudi ko samostojno oblačilo.

Uporabite ga doma za nošenje v prostem času.

Jeseni

V hladnejših dneh ga kombinirajte s katero koli jakno ali dežnim plaščem. V suhem hladnem vremenu ga lahko nosite tudi ko samostojno oblačilo. Uporabite ga doma za nošenje v prostem času.

Zima

V hladnejših dneh ga kombinirajte s katero koli jakno, dežnim plaščem ali zimskim plaščem. V suhem hladnem vremenu ga lahko nosite tudi ko samostojno oblačilo. Uporabite ga doma za nošenje v prostem času.

Najlažje izmerite obseg prsi (A) in dolžino hrbta (B) vašega psa z merskim trakom ali šiviljskim metrom. Prosimo upoštevajte, da lahko namesto šiviljskega metra, preprosto izmerite psa s trakom ali vrvico in nato izmerite trak ob navadnem metru ali ravnilu.

Obseg prsi (A): izmerite obseg prsi na najširšem delu, za sprednjimi nogami.

Dolžina hrbta (B): izmerite dolžino hrbta od konca vrata oz. začetka hrbta do začetka repa ( če ga privzdignete, vidite kje se začne). Zelo pomembno je, da ima pes glavo čim bolj pokonci, da NE dodate meritvi tudi vrata!

Niste prepričani katera velikost je prava? Pošljite nam mere (okrog prsi A in dolžino hrbta B) ter pripišite še težo in starost in mi bomo izbrali pravo velikost za vašega psa.

Oglejte si video kako najbolj enostavno obleči in sleči GL design spodnje perilo

Spodnje perilo Soft

   Cena izdelka

   Cena dodatkov

   Skupna cena

   Mnenja

   Zaenkrat še ni mnenj.

   Bodi prvi ocenjevalec “Spodnje perilo Soft”