Naša Filozofija

Naše poslanstvo, vizija in vrednote

Poslanstvo

Izdelati visoko kakovostne in praktične izdelke za pse in lastnike.

Poslanstvo blagovne znamke

Ultimativna oprema za pse in lastnike.

Vrednote

  • Visoki standardi, praktičnost in sodoben design

  • Izjemno kakovostni materiali

  • Ročna izdelava visoke kakovosti – narejeno z ljubeznijo za vaše ljubljenčke in vas

Pri izbiri izdelkov za psa je pomembna tako funkcionalnost kakor tudi vzdržljivost in splošna kvaliteta, ne nazadnje pa tudi dizajn.

Ne glede na to ali gre za izdelke, ki so nepogrešljivi na sprehodu (ovratnice, povodci, oblačila, …) ali izdelke, ki jih pes uporablja doma (odeje, ležišča, posode za hrano in vodo, …), morajo vselej v prvi vrsti ustrezati psu.

Ker pa pes ni le človekov najboljši prijatelj – je član družine, je prav, da izdelki sovpadajo ali dopolnjujejo in poudarjajo tudi stil lastnika. Zato vsakemu izdelku posebej vedno namenimo dovolj časa, da se razvije v popoln uporaben izdelek z dizajnom, ki privlači.

Vsi naši izdelki so ustvarjeni z namenom praktičnosti in koristnosti za psa, ter izboljšanja kvalitete njegovega življenja. Hkrati pa z edinstvenim dizajnom in najvišjo kakovostjo zadovoljijo tudi najbolj zahtevne in petične lastnike.

Naš cilj je ustvarjati brezčasne izdelke za pse in lastnike, ki se ponašajo s stilom, funkcionalnostjo in izjemno kakovostjo in jim bodo kot taki v užitek, ponos in dolgoročno uporabo.

Vsi GL design izdelki so ročno izdelani v Sloveniji izključno iz materialov najboljše kakovosti. Izjemno pozornost posvečamo vsem najmanjšim detajlom tako pri oblikovanju kot ročni izdelavi – vsaka malenkost je pomembna, saj verjamemo, da so mali detajli tisti, ki ustvarjajo velike presežke.

Ponosni smo, da omogočamo kakovostnejše, udobnejše življenje psom ter užitek,
veselje in ponos njihovim lastnikom.

Visoki standardi, praktičnost in sodoben dizajn

Naše vodilo je sodoben brezčasen dizajn in vsestranska praktičnost izdelkov – vse v okviru najvišjih standardov (od materiala in izdelave do končne uporabnosti).

GL design izdelki so vsestransko uporabni, ki s svojim dizajnom stilsko dopolnijo vaš dom ali vašo modno garderobo zunaj na sprehodu. Vsi naši izdelki omogočajo praktične rešitve za vas in vašega psa, pri čemer pa brezkompromisno obdržijo eleganten stil ter izjemno kakovost.

Navdih za ustvarjanje vselej iščemo pri zadovoljevanju potreb psov in poskušamo izboljšati kakovost njihovega življenja ter bivanja z lastniki.

Izjemno kakovostni materiali

GL design izdelki so narejeni izključno iz evropskih materialov najvišje kakovosti – od tekstila pa vse do zadnje niti.

Verjamemo namreč, da se kvaliteta začne pri osnovah. Pri izbiri materialov so naša vodila tudi trpežnost – dolga življenjska doba, praktičnost in funkcionalnost, ter ne nazadnje tudi varnost in udobje.

Vsi naši izdelki so iz materialov, ki odlično izpolnjujejo svoj namen – naši plaščki omogočajo koži dihanje in hkrati ne premočijo, odeje in blazine so iz trpežne mikrofibre, ki preprečuje nastanek pršic, diha, se enostavno čisti, postelje z brezčasnim dizajnom, ID obeski iz plemenite kovine (srebra), če omenimo le nekaj značilnosti.

Ročna izdelava visoke kakovosti – narejeno z ljubeznijo za vaše ljubljenčke in vas

Vsi GL design izdelki so ročno izdelani v Sloveniji. Posebno pozornost polagamo na detajle in funkcionalnost. Vsak naš izdelek je narejen z ljubeznijo, preciznostjo in z namenom dolgotrajne uporabe!

Vse naše izdelke iz tekstila krasita izvezena etiketa in značilni našitek z znakom blagovne znamke GL design. Vsi dodatki iz plemenitih kovin (srebra) so izdelani pri ugledni zlatarski hiši in dizajnirani tako,da ohranjajo našo filozofijo (stilski dizajn, praktičnost in kvaliteto).

Vsakemu GL design izdelku je priloženo tudi potrdilo o pristnosti, ki izkazuje pristnost in originalnost.