Zakaj izbrati GL design

Vsak pes, ne glede na pasmo, ima edinstvene mere. Prav tako ima vsak svoje razloge in potrebe zakaj in kakšno oblačilo potrebuje. Mi poskrbimo, da bo oblačilo izdelano po merah vašega psa ter, da bosta funkcionalnost in design oblačila točno takšna, kot ju vaš pes potrebuje.

Niste našli popolnega kosa v naši široki ponudbi izdelkov? Imate drugačno željo glede designa, barve ali velikosti?

Potem ste na pravem mestu ste. Vašo vizijo bomo spremenili v funkcionalen izdelek.

Ste naročili napačno velikost? Ste se morda zmotili pri meritvi psa, ali pa ga ste ga izmerili z odstopanjem in je oblačilo predolgo, prekratko, preširoko ali preozko?

Brez skrbi! BREZPLAČNO ga bomo prilagodili in popravili, da bo kot ulito. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev kaj in kako prilagoditi, da bo popolno.

Vi poskrbeti le za vračilo izdelka in strošek dostave, ko vam popravljen izdelek pošljemo nazaj.

Vaše zadovoljstvo in praktična uporaba izdelka za psa sta naši prioriteti št.1.!

Z veseljem ustrežemo vsem vašim željam, pri čemer vedno poskrbimo za vrhunsko izdelavo, najboljše materiale in funkcionalno uporabnost izdelkov. Prav zato lahko garantiramo, da bodo naši izdelki navdušili tako vas, kot tudi vašega 4 nožnega družinskega člana.

Katera kombinacija oblačil je najbolj primerna za vaš življenjski stil in vašega psa? Katero ležišče je tisto pravo? Kakšna ovratnica bo najbolj praktična?

Za vsa vprašanja, dvome in lažje odločitve za vas vedno z veseljem najdemo pravo strokovno rešitev.

Verjamemo, da se kvaliteta začne pri osnovah. Pri izbiri materialov in procesa izdelave smo brezkompromisni. Naša vodila so trpežnost – dolga življenjska doba, praktičnost in funkcionalnost, ter ne nazadnje tudi varnost in udobje. Vsi naši izdelki so zato izdelani s profesionalnim procesom in izključno iz evropskih materialov najvišje kakovosti.

Strmimo k sodobnem brezčasnem dizajnu in vsestranski praktičnosti uporabe izdelkov – vse v okviru najvišjih standardov (od materiala in izdelave do končne uporabnosti). Vsi naši izdelki omogočajo praktične rešitve za vas in vašega psa, pri čemer pa brezkompromisno obdržijo eleganten stil ter izjemno kakovost.

Navdih za ustvarjanje vselej iščemo v optimalnih rešitvah potreb psov in izboljšanju kakovosti njihovega življenja s skupnim bivanjem z lastnikom.

Vsi GL design izdelki so ročno izdelani v Sloveniji. Skozi celoten proces razvoja izdelka – od ideje in vizije, izdelave vzorčnega modela, kateremu sledijo izboljšave in popravki ter vse do končnega funkcionalnega serijskega izdelka – smo osredotočeni na detajle in natančnost ročne izdelave.

Vsak naš izdelek je izdelan s preciznostjo, ljubeznijo in z namenom dolgotrajne uporabe!